QUI SOM

Netgar som una empresa de serveis de neteja fundada al 1996 a Olot. Oferim serveis personalitzats i d’alta qualitat a la Garrotxa, a través d’un equip humà totalment especialitzat i amb una alta experiència en el món de la neteja.

EQUIP NETGAR

El 1996 obríem el negoci familiar, amb empenta i fent les neteges personalment. Avui Netgar som un gran equip de més de 70 persones.

Tot ha canviat i res no ha canviat. Seguim creient en l’atenció personalitzada; seguim apostant per la serietat i la discreció; seguim fent que cada pla de neteja sigui únic i eficaç; seguim fent el nostre servei a empreses amb confidencialitat; seguim fidels al nostre compromís amb les vostres necessitats; seguim buscant la qualitat, certificada ara amb la ISO9001; seguim al vostre costat, també en les situacions extremes en què cal, més que mai, professionalitat, eficiència i rigor.

Tot canvia i res canvia. Netgar volem seguir al vostre servei amb noves il·lusions, nous reptes i noves esperances. Seguim endavant! Moltes gràcies per la vostra fidelitat al llarg d’aquests 25 anys.

Estalvia temps, guanya qualitat de vida