Neteges de manteniment a empreses

 Deixa en mans de professionals les seves instal·lacions

A Netgar som especialistes en oferir serveis de neteja per a empreses, adaptant-nos a les necessitats de cada companyia. El nostre equip de professionals qualificats amb una amplia experiència s’encarrega de brindar un servei que cobreix totes les peticions del client.

Oferim els serveis integrals de neteja necessaris per la conservació i el manteniment de cada empresa i posem a la teva disposició una àmplia gama de prestacions específiques que cobreixen les teves necessitats.

Treballem per tot tipus d’empreses: indústries, laboratoris, col·legis, oficines, restaurants… sempre adaptant-nos a les característiques de cada local i a la seva manera de fer. Assumim totes les tasques necessàries per tal d’oferir un manteniment higiènic de totes les instal·lacions i assegurem un acabat perfecte.

Per oferir una neteja en profunditat, també comptem amb una furgoneta equipada amb una màquina d’aigua osmotitzada. Aquest mètode de neteja és ideal per a netejar vidres, plaques solars o portes de garatge perquè al evaporar-se no deixa cap tipus de residu.

Garantim la màxima qualitat en tots els serveis oferts, treballant sempre amb excel·lents terminis d’execució.

 • -NETEJA DE SALES BLANQUES

  -CENTRES MÈDICS

  -MANTENIMENT D’INSTAL·LACIONS

  -NETEJA DE VIDRES EN ALÇADA AMB AIGUA OSMOTITZADA

  -OFICINES

  -LOCALS COMERCIALS

  -CENTRES DOCENTS

  -CENTRES ESPORTIUS

  -VIDRES

  -MOQUETES I ENTAPISSATS

  -MAQUINÀRIA

  -TRACTAMENTS DE TERRES

  -PREINAUGURACIONS

iconos-111

Contacta amb nosaltres

Contactar

Posa't en contacte amb nosaltres per qualsevol dubte o pregunta que tinguis.

No ho pots llegir? Canvia el text