NETEJA INDUSTRIAL

A Netgar oferim un servei professional i ens adaptem a totes les necessitats de cada indústria.

SERVEI DE NETEJA INDUSTRIAL

El teu negoci en bones mans. Netgar li ofereix el manteniment integral de les seves instal·lacions seguint un pla de neteja a mida i seguint els protocols de qualitat impostos i validats d’acord amb la normativa ISO 9001.

Netegem qualsevol tipus d’indústria, amb personal capacitat, equipat amb EPIS corresponent i comptem amb tot tipus de maquinària: Escombradores, neteja, aspiradores, aspiradores, extracció per injecció, equips a pressió, màquines de vapor, aspiradores, aspiradores d’aigua.

Dissenyem plans de neteja per a la neteja i manteniment complet de les instal·lacions: Oficines, lavabos, zones comunes, menjadors, sales de producció, vidre, exterior

Indústries, escoles, concessionaris, restaurants, càmpings.

MILLORA DEL PROCÉS DE PRODUCCIÓ

OPTIMITZACIÓ DE MAQUINÀRIA

Xicons_miniature_SVG

MILLORA DEL MEDI AMBIENT i BENESTAR

MILLORA D'IMATGE DE L'EMPRESA

TREBALLADORS QUALIFICATS

Comptem amb maquinària i productes químics que requereixen treballadors professionals qualificats per fer els resultats com s’esperava.

PRODUCTES ADEQUATS

Hi ha diferents productes depenent del tipus de material i depenent de la maquinària. Utilitzem els productes d’acord a les necessitats de la superfície.

NORMES DE SEGURETAT

Es compleixen les normes de seguretat per a l’ús de maquinària i productes i també respectem les normes de seguretat de la feina inductiu.

NETEJA PROFESSIONAL D'INDÚSTRIES SEGONS LES NECESSITATS

CONTACTEU PER A LA NETEJA INDUSTRIAL

  • Aquest camp només és per validació i no s'ha de modificar.

SERVEIS DE NETEJA INDUSTRIAL